mandy

Back in England
Det kändes väldigt konstigt att vara på semester i Sverige (visserligen andra gången) och att man på turochretur-biljetten tillslut hamnade i England igen. Visst, det är skönt att vara hemma (borta bra men hemma bäst) - men hemma hade gärna fått vara i Sverige.

Imorgon är det nyårsafton. Gott Nytt År och god fortsättning 2007! Några löften? Jag har inga löften och har aldrig haft några... Varför lova något man aldrig håller anyway?  

Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag var uppe innan både solen och tuppen imorse! tjingeling! /mandy
KalenderJag älskar min Fashio -kalender.
Varje vecka är den en ny snygg modellbild. Finnes på TopShop för ca 130 kr

"Hur gammal är du egentligen?"
... sagt av min mamma när hon såg att jag satt och tittade på årets julkalender, LasseMaja's Detektivbyrå. "Vadå!?" Svarade jag, "Det är ju tradition!" Jag tittar faktiskt på julkalendern varje år, fast AllramEst (eller vad det där gossedjuret hette) kollade jag bara på ett fåtal gånger.

På tal om ingenting, min kusin fyllde 6 år härromdagen (herregud så fort tiden går!) och hon fick ett marsvin! Säkert jättesött! Kommer ihåg mitt marsvin jag hade tillsammans med min lillasyster, hon var så himla gullig, Gosis hette hon.. Vi (sis o jag) har berättat om Gosis för våra kusiner (Gosis dog innan de var födda) och gissa vad min kusin valde som namn på sitt marsvin!? Gosis - aaaw, adorable! Saknar verkligen mina kusiner.


Nio dagar till Julafton - har ni handlat alla presenter än??


Update: Jag kollar på Svt.se, har du missat julkalendern kan du också kolla där!