upponer

Igår, söndag, bakade vi lussbullar och pepparkakor. Vi kunde inte nästa helg eftersom då ska sis till Tyskland med några av sina kompisar, och sen är det bara en helg kvar innan jul. (i år är julafton på en söndag - alltså den fjärde advent!) Samtidigt som det var underbart med julbak var det också väldigt jobbigt. Det är sånahär saker som bara förstärker saknaden. Usch, jag kan inte förstå att det är hela två år sen jag pratade med mormor sista gången... om cirka två veckor är det två år sen jag såg henne sista gången...


Jag är ledsen om jag inte kommer blogga på ett tag, jag vet inte. Jag vet ingenting för tillfället... Det beror på hur jag mår... Nej, nu ska jag lysa upp tillvaron med en adventsljusstake i fönstret.

Jag saknar Er! Ni vet vilka ni är ... Vi ses snart girlies !!

tjuvlyssnat i datarummet

Översatt från engelska

i Sixthforms datarum
Tjej~17 pratar i mobilen: "Hej mamma, det är jag! Du jag glömde läxan hemma, skulle du kunna emaila den till mig?- Aa, alltså emaila som i 'internet'... Gå in på internet och sen skriver du in hotm... men mamma du vet ju visst vad internet är! Du vet det du använder när du spelar bingo!! åhhhh. Är det någon annan hemma??" -tyst- "nähä... ja men gå in på internet och..."
12 minuter senare
"...Klicka på 'Nytt meddelande' .... aaaaaarghh! längst upp till vänster??... "
ÄNNU senare- tjejen pratar fortfarande i mobilen med sin stenåldersmorsa, min lektion har redan börjat så jag hör inte om tjejen får sin läxa eller inte. Antagligen skickar mamman den med röksignaler en halvtimma senare.

Haha, seriöst! Detta var nog det roligaste på hela min dag... Tjejen snackade jättefort, med hög röst ALLA hörde - o garva - lyssna - o garva. hahahaha!

history essay

Vi ska ha 50 minuters uppsatsskrivning imorgonbitti. Rubrik:

'To what extent was an outdated monarchy the cause of the 1789 revolution?'


Bästa sättet att ladda enligt mig? Med en kladdkaka. Den står i ugnen. I love!