äckligt!

Idag var jag tvungen att gå hem från skolan.
Anledning: Jag mådde illa.
Varför? Jag ska berätta hela historien!

Jag satt och rotade i min väska när min lärare sa;
"Idag ska vi dissekera djurlungor"
"uuäh", tänkte jag.
"De som inte vill behöver inte" fortsatte han.
"Jag vill inte" började jag säga och tittade samtidigt upp, där på katederna låg en

stor slemmig äcklig
kolunga!

Jag fick världens chock, skrek, rusade ut ur klassrummet och var tvungen att sätta mig ner. Jag kunde inte stå upp. Satt ner i två timmar och hindrade tårarna, men illamåendet gick inte över, så då ringde jag min pappa som var tvungen att komma hem och hämta mig!

Alltså man ser på film att de dissekerar grodor och stuff och man tänker; "Usch" Å sen är det ju inget mer med det. Jag fattar inte hur jag kan reagera så starkt,  jag ryser (fortfarande) i hela kroppen när jag skriver det här!  Jag har fortfarande ingen aptit och åt ytterst lite till kvällsmat.
...Nästa gång ska vi dissekera ett hjärta - äck! Jag tänker be min biolgilärare säga till innan.

Update: Jag tror att anledningen till att min lärare inte förvarnade är att det fortfarande är vanligt med dissekeringar i England och de i min klass hade gjort det flera gånger innan, han visste nog inte att man inte dissekerar i Sverige längre och trodde nog att jag också hade dissekerat förut.

27 grader

Det har varit 27grader i skuggan idag.  Orsak: det kommer in en "Hurricane" (storm va??) från USA. Det har redan börjat blåsa upp ordentligt. Är lite orolig för trädet här utanför, det vinglar som en fyllegubbe.
Hoppas att huset står kvar imorgonbitti när jag vaknar, det kan ju vara bra att ha någonstans att bo.

En uppdatering

Äntligen färdig med min franska revolution uppsats.Nu ska jag bara skriva en A4 om hur det är att vara svensk i England.  Pissoff.Jag skippade min andra historieläxa om Kina eftersom jag inte fattade ett skit. Så imorgon har jag bara värmdö läxan, och sen om jag inte får några fler läxor (dream on) så kan jag kolla på tv eller nåt!! Det var typ evigheter sen... påtal om tv så måste jag kolla om senaste Desperate Housewives boxen har kommit ut än...

Har börjat spåna lite om julfesten. åh så himla kul det kommer bli! nu måste jag fundera på vilka som kan vara bra som sponsorer. GAP kanske eftersom Lindzi jobbar där. Jaja, det kommer säkert bli bra. Nu tänker jag slappa... oooh vad skönt har inte slappat på evigheter!! Ska läsa Gossip Girl som jag fick tag i på bibblan! Sen ska jag börja på 1984 av George Orwell.


Tiden bara flyger iväg