mandy

Update
Jag har flyttat över till dator-rummet där jag ska sova på en madrass i några dagar - eftersom mamma har kompisar över från Sverige, och eftersom de är cirka 6-7 stycken så ska de låna mitt rum för man får plats fler där (dator-rummet är så litet). Jaha, alltså fick jag bara sova i min egna säng en natt, jag har ju sovit på en hemsk "engelsk hotellsäng" i en vecka, och veckan innan det i en hemsk "spansk hotellsäng" i två veckor. Jaja, det funkar nog att sova på madrass i några dagar. Och jag ska väl inte klaga, pappa sov på den i en månad här i England när vi var kvar hemma i Sverige med alla möbler.
The O.C.
Har hört att nästa the OC avsnitt är det sista OC avsnittet - ever! Kan det stämma? Ska kolla upp det.

update: nästa avsnitt heter "The End's Not Near, It's Here" så det verkar som att det är det sista... usch, så där utan förvarning!!
hej hej
Gud, jag är så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Hela veckan har vi haft skolarbete 9-21, och med skolarbete menar jag gå en hel dag på en sandstrand i gummistövlar, eller gå i regn och storm (eh, okej - lite vind) och titta på olika sorters jord. Eller det värsta av allt, samla levande snäckor två dagar i sträck. Enda anledningen till att jag håller mig vaken är att jag ska titta på Ugly Betty klockan nio, sen är det raka vägen i säng. GÄÄÄÄÄÄÄSP