Update

Jag har flyttat över till dator-rummet där jag ska sova på en madrass i några dagar - eftersom mamma har kompisar över från Sverige, och eftersom de är cirka 6-7 stycken så ska de låna mitt rum för man får plats fler där (dator-rummet är så litet). Jaha, alltså fick jag bara sova i min egna säng en natt, jag har ju sovit på en hemsk "engelsk hotellsäng" i en vecka, och veckan innan det i en hemsk "spansk hotellsäng" i två veckor. Jaja, det funkar nog att sova på madrass i några dagar. Och jag ska väl inte klaga, pappa sov på den i en månad här i England när vi var kvar hemma i Sverige med alla möbler.

The O.C.

Har hört att nästa the OC avsnitt är det sista OC avsnittet - ever! Kan det stämma? Ska kolla upp det.

update: nästa avsnitt heter "The End's Not Near, It's Here" så det verkar som att det är det sista... usch, så där utan förvarning!!

hej hej

Gud, jag är så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Hela veckan har vi haft skolarbete 9-21, och med skolarbete menar jag gå en hel dag på en sandstrand i gummistövlar, eller gå i regn och storm (eh, okej - lite vind) och titta på olika sorters jord. Eller det värsta av allt, samla levande snäckor två dagar i sträck. Enda anledningen till att jag håller mig vaken är att jag ska titta på Ugly Betty klockan nio, sen är det raka vägen i säng. GÄÄÄÄÄÄÄSP

20 april

Idag åt vi grillat. Mums! Det har varit cirka tjugograder hela dagen - så underbart! Det hade varit hemskt om det varit vinter när vi kom hem från Teneriffa. Jag längtar verkligen tillbaka, värmen låg på en perfekt temperatur och det var bara slappa slappa slappa hela dagarna. Känner mig redan slutkörd av skolan, och då började jag i Torsdags. Varför tror lärarna att eleverna har 10 extra timmar på dygnet? Det har vi inte, så hur ska vi hinna med allt? Media tjatar och tjatar om stress och utbrändhet "välj bort arbetsuppgifter" "ta inte på dig mer jobb än du orkar och hinner med" - men vi då? Vi som inte kan välja? Hur skulle det låta, säga till historialäraren "Jag har inte skrivit uppsatsen du gav oss i läxa, för jag vill inte bli utbränd?" eller till matteläraren "Jag har inte räknat de där talen, jag börjar få stressymptom". Det skulle inte funka! Betygen skulle börja peka nedåt och betygsstressen bara öka. Come on, give us a break! Det är ju som alla vuxna säger "man är bara ung en gång" - vill de verkligen att vi ska slösa våran ungdom på att hänga över skolböckerna 24/7? En sak är säker, det vill inte jag.

Nästa vecka ska jag åka med klassen på en biologiresa, vi ska typ studera växter och sånt. The point is; vi ska bo nära havet och en sandstrand och förhoppningsvis ska det bli varmt! (speciellt eftersom dit vi ska ligger långt till söder).

NU: jordgubbar och kladdkaka SEN: Ugly Betty