mandy

Inte så bra
Fick hem mina 'estimated grades' idag. Fan att jag har sänkt mig i engelska, jag som var så glad. Å matten går inte framåt den heller... Ibland undrar jag vad jag gett mig in på. Plugga i England? baah. Men jag har avslutat tre fjärdedelar av studietiden och har bara ett halvår kvar, så jag kan ju inte direkt ge upp nu. Även om jag bra nog skulle vilja, speciellt när jag sitter där med trista betyg i ena handen och en milslång 'att-göra' lista i den andra.
I Bristol ska de börja med talande cctv-kameror.
Trist att ha som jobb att sitta och titta på en tv-skärm hela dagarna, tyckte mamma. Skitkul idé tyckte jag. Speciellt om man jobbade ihop med någon med humor, då kan man sitta där tillsammans och ha superrolig ju. Tillexempel om en man som petar näsan är i bild, då kan man skrika: "usch, äckligt! Sluta med det där" ... eller om någon hade en snygg tröja på sig... ja, det finns nästan oändligt med saker att anmärka på, och som jag sa till mamma: "det hade varit ju kul att jobba som 'cctv-kamera tittare'. Eller åtminstone praoa en vecka... Eller en dag hade nog räckt... Men det vore inget kul om man var ensam."

Hursomhelst, anledningen är att man ska kunna skälla på folk som slänger skräp. Det är nämligen olagligt i England. Om du spottar ut ditt tuggummi på gatan får du betala £75 (över 1000 spänn). Påväg mot ett Bigbrother samhälle? Kanske blir det 2084 istället för 1984 (som i George Orwells bok)?