Besök från Sverige

Den här veckan har det inte blivit mycket bloggat. I onsdagskväll anledde mina två busfrön till kusiner och min moster (min moster hade med sig två 200grams marabou mjölkchokladare till mig, mums!!). Det har varit underbart att ha haft dem här, med mycekt bus och lek! Tyvärr var jag ju tvungen att gå i skolan torsdag och fredag men igår åkte vi till Bath, där vi hittade världens största lekplats. Jag tycker synd om min syster som har varit sjuk sen den tredje, eller nåt, hon har inte varit i skolan på hela året. Mamma tror att det är typ körtelfeber, jaja hoppas hon blir bra snart!!

På tal om snart, snart är det faktiskt sportlov, eller okej det är väl inte sååå snart, men man kan ju önska. Är lite skoltrött faktiskt. Man borde inte behöva vara skoltrött 25 dagar in på en termin...  Nu ska jag fixa lite i powerpoint-presentationen om Kina, och sen ska jag gå och sova. pussokram mandy

Back to school

19,4 plusgrader (i solen), då måste man vara ute! Så idag har jag klipp gräsmattan och rensat rabatter - Jag hatar brännässlor, det sticker fortfarande där jag brännde mig!! usch. Hoppas det vackra vädret håller i sig.

Emlan (och M - syrrans kompis) åkte hem imorse. Vi hann med mycket kul. Hoppas vi ses innan sommaren!

Första skoldagen efter lovet, alltid lika seg. Inte kom alla in heller, så det var väldigt tomt. Such a meaningless day.  På mattelektionen repeterade vi, engelska lektionen blev inte riktigt av (vi var bara två där) för våran lärare gick, och efter ett tag tröttnade vi och gick vi med. Sen hade vi biologi, då antecknade vi bara... (alltså hade jag kunnat kopiera av någon) och inte mycket, bara lite mer än en halv sida. På Historia-lektionen snackade vi mest bara om vad vi hade gjort på lovet.

Jag gillar inte sådana dagar, de är så trista, varför ska man orka komma till skolan om man ändå bara ska tråka bort det? Då är dagarna när man jobbar så mycket bättre, för ibland säger lärarna sen "vi har jobbat så mycket idag att vi inte behöver ha (ämnet) på (dagen)".

Love, mandy

Sportlov

I förrgår åkte jag, mamma och min syster för att hämta upp Emelie och min systers kompis M, på flygplatsen. Vi fick åka jättetidigt på morgonen eftersom bilresan tar ca fyra timmar. Emelie och M's plan var jätteförsenat, vi stod och väntade i ankomsthallen i cirka en timma, och mina fötter började ömma.

Halvvägs hem stannade vi och shoppade lite - hör och häpna; jag köpte ingenting (förutom en cappucino och en brownie på starbucks). 

Igår åkte vi till The Mall klockan 11, och vi åkte hem vid 6-7. Gaaah! Jag har superont i fötterna!! Även fast jag och Emelie satte oss ner och vilade två gånger (lunch + kaffe). Vi köpte nya linnen och lite till.

Idag ska vi åka in till @ Bristol och gå på iMax-bio. Sen kanske det blir en runda i city? Min plånbok börjar bli rätt tom, men lite pengar har jag allt kvar!

Att laga mat

Om jag får säga det själv är jag faktiskt ganska bra på att laga mat, okej jag är ingen Jamie Oliver (men vem är väl det - förutom han själv?) men jag lyckas alltid för det mesta med det jag lagar. Enda gången det inte blev så gott var när jag läste fel och tog x antal teskedar salt istället för x antal kryddmått, men till mitt försvar var det för länge sen.

Det enda jag verkligen inte gillar med matlagning är att i de flesta fall måste man använda en ugn. Jag och ugnar är verkligen ingen god kombination, jag tror faktiskt inte att jag en endaste gång lyckats att använda en ugn utan att bränna mig. Just i dag är det vegetarisk-lasagne jag lagat och - surprise - jag brände mig på tummen igen! Det värsta är att det gör lika ont varje gång, jag menar, man borde väl egentligen vänja sig?