I wanna go backDet börjar bli dags för Clothes Show igen, eller kanske inte för själva showen (som är i december) - men för att boka biljetterna! Förra året var första gången jag gick men jag visste redan efter två timmar att jag ville tillbaks året/na där på.

Vet inte vad jag ska göra när jag flyttat här ifrån (vart jag nu ska? Någonstans med mycket sol förhoppningsvis), antagligen bokar jag flygbiljetter och passar på att besöka Birgimham i några dagar runtomkring fashionshowen. Den här gången bokade vi iallafall lite tidigare och fick bättre biljetter, typ M. Förra året fick vi Zq tror jag. Alltså inte första Z utan alfabetet en gång och sen engång till med två bokstäver. Det är ganska stort där inne som ni förstår! Satt lite över mitten förra gången.

En underbar dag i decemeber.

Hejochhå!

Nytt skolår alltså nya vanor! Igår gick jag på två powerwalks ála ca30/40min och ännu en idag. Tomorrow blir det en ny.

Idag har jag verlkigen varit superduktig om jag får säga det själv! Hade bara en lektion så jag gick hem vid 10tiden. Jag hade bestämt att jag skulle plugga hela dagen. Sånt brukar jag bestämma ofta, men det brukar inte hålla. Idag har jag varit disciplinerad (okej, jag tjuvtittade på olika bloggar då och då, men det räknar jag som pauser) och äntligen fått historia presentationen om 'Indiens självständighetskamp' färdig.

Tummen upp för mig.

Going crazy on this mess

Mammi höll med mig när jag sa att jag behövde lite extra förvaringsutrymme, så vi åkte till Ikea och införskaffade en klassisk billy bokhylla, två meter hög som jag snickrade ihop själv (själv!) fick också två små söta lampor som sitter högst upp, fast de fick pappa skruva dit, visst blev det fin effekt ?


FöreEfter


På onsdag ska jag ut och köra - på "fel" sida! Hur ska det gå? Förhoppningsvis bra så att jag snart kan ta körkort!