22 december 2008

Flög till Sverige. Då kunde jag ha min snygga älsklingsväska från Åhléns som är lite för stor till vardags.


Skor från Dorothy Perkins - eller Dotty P (som är så himla sött smeknamn)


Stod i kön på flygplats Costa i typ en evighet innan jag kunde njuta av min cappuci och läsa min bok (The book theif by Marcus Zusak - Läs!).


Flyga är inte direkt min favoritsysselsättning men med en överdos godis, en bra bok och en ny tidning så brukar det gå bra!


xx

Hårspray

sprutade hårspray i vänstra ögat. Det gjorde ont.

Läste på flaskan med högra ögat vad man skulle göra om man fick i ögonen (typ "call a doctor" eller "simply wash with water"), men nej, där stod det "Do not spray into eyes". Som att jag inte redan visste det. pff.

mini-jul

Sen vi flyttat till England brukar vi ha "mini-jul" innan vi åker till Sverige. Vi kan ju inte ha med alla paketen till Sverige. Vi har med paketen till resten av släkten men de tyngsta som ändå ska "bo" i England är ingen idé att ha med tur o retur.

Så idag sa mamma "sluta titta på tv o kom till köket". Där var det några paket till mig och sis. Vi fick varsin tomte från Sia, jag fick en skitsnygg väska (bild, från Jessica Simpson) och så ihop fick sis och jag den svarta Friends boxen med alla 10 säsonger! Blev asglad!!

Vi gav dock inget till mamma o pappa då deras presenter antingen redan är i Sverige eller är så lätta att de går att ha med.
Nu ska jag kolla på Friends från och med Episode numero one!!

So long xx