mandy

18 år idag!
Fick bl.a. smycke, cd, resa till Dublin med mamma och pengar.

xx
Fredag den trettonde igår. Inget jag märkte, fick som tur var ingen otur (mer än vanligt iallafall).
Idag har jag kört till Ikea och Tesco X. Köpte ett svart linne på Tesco, jag har ju som sagt "shopping detox" men det var så billigt, £4 (ca 45kr) så jag kunde inte stå emot. Köpte också en rosa pärm till mitt receptprojekt. Haha. Har klistrat ihop massor recept så jag har en receptbok. Både favorit recept från mammas kokböcker och recept som låter goda!

Nu ska jag äta lunch, gravad lax pasta typ. xx
Ledig.

Jag älskar att vara ledig. Jag har inte så mycket att göra men lite saker som måste fixas "snart" och det passar mig fint. Alla dagar flyter ihop och jag har inte så bra koll på dag eller klockslag. Därremot har jag koll på datumen! För om 6 dar fyller jag 18 och det kan jag ju inte missa haha.

Sis och jag har kollat på Fantastic Four: Silver Surfer. Har också beställt Säsong två av One Tree Hill. Kan knappt vänta. LOVE IT. Böckerna jag beställde på Amazon kommer tidigast den 24. That sucks. Solen är borttrollad. That sucks too.

Är asnervös för körprovet och betygen... Men de två får jag inte reda på förns i juli så jag försöker att inte tänka på det.

xx