sunshine
mm... drommer om lata dagar i varmen, en cappucino i solnedgangen, sakta strosande hemat. Farska baguetter med philiadelphia och cola till frukost och en glass till lunch. Det ar livet. Sol Sol Sol. Jag vill bo i Spanien.

Vi far val se vad som hander efter Amerika. Just nu kanner jag mig inte direkt pepp pa universitetet efter all denna plugg hysteri. Kanske blir det tva gap ar och sedan skola? Det blir vad som kanns bast. Jag vill leva mitt liv inte slosa bort det pa graa trista dagar.

Dagens att gora lista* Biologi hemma-exam
* Matte laxa
* Personal letter till Aupair (800 ord)
*Ovningskora
* Forbered presentation om Flugornas herre
* Las pa till provet om Franska revolutionen, Vienna settlement,
Italian unification och German unification
* Korteori!!

och om jag hinner...
* Svenska uppgifter
* Psykologi-laxa
* Forra veckans Greys Anatomy

I min bokhyllaJag älskar böcker. Jag älskar att läsa. Inte för att jag har så mycket tid till det nu men när jag har tid så läser jag jämt!

Framför allt älskar jag chicklits och shopaholic serien av Sophie Kinsella. Cecilia Ahern (Ps. jag älskar dig och Vid regnbågens slut) är också en underbar författare. Men min favoritbok är nog Höga klackar av Anna Maxted.

Sophie Kinsellas senaste kom ut för ett tag sedan och jag väntar nu på pocketversionen, den heter Do you remember me? och verkar helt fantastisk.

outfitSka försöka publicera fler bilder -det blir ju roligare då.

Idag är min allra sista måndag på gymnasiet... Känns jättekonstigt, är jag verkligen så old??


Jag har på mig en jättefin tröja från Moschino med en brosh-ros (håller den i handen på bilden) och blomblad som faller ner. Blev så glad när jag fyndade den på Tk-maxx  - affären som inte får missas när man åker till England, massor skit men ibland har den 'bra' dar med guldklimpar om man letar noga.  Å så jeans från GinaTricot.

cookie monster
Lördagens utstyrsel
tshirt från Clothes Show, minns inte märket (famous nånting), kjol French Connection och Adidasjacka.


Helgen kortfattad:

Lördag - vaknade, åt frukost, åt lunch på Bella Italia, körde dit och hem, pluggade, tittade på NCIS, hade en timme utan lyse, sov.

Söndag - vaknade en timme tidigare än vanligt (pga sommartid), pluggade, körlektion 2 timmar, pluggade och nu ska jag titta på tv o somna tidigt!