Något jag kommer sakna när jag flyttar


I England har man brevinkast på alla hus, här existerar inte brevlådor - hur lat blir man inte av att slippa gå till brevlådan varje morgon o hämta posten? Plus att man inte riskerar att gå ut och inse att posten inte kommit så man måste gå en gång till sen, haha låter aslat men man vänjer ju sig så fort vid saker!Något jag inte kommer sakna när jag flyttar
(Nästan) alla dörrar går inåt!

Det är speciellt jobbigt när man ska gå på toa på t.ex. mallen och måste trycka sig mot väggen för att komma in med väska och alla shoppingkassar.

Shopping

På fredagen i Sverige gick jag och shoppade för alla var i skolan och jag hade inget annat å göra (plus att jag älskar att shoppa, haha)

Jag köpte: Rosa tee klänning och jeans tights från Bikbok, vit tee i organisk bomull och svart kjol (kan även användas som klänning) från Gina tricot (se bilder; som tyvärr har dålig kvalite då jag tog dem med mobilen), julklappar och lite till.
outfit

När vi var i Sverige så var det kallt! En dag hade jag en tjock stickad tröjklänning under vinterjackan (här i England har jag bara höstjacka och en tunn tröja under den).

spisI England har man gasspis (som i husvagnar eller båtar). Något jag inte gillade när vi flyttade hit. men nu, nästan tre år senare, blir jag galen på de svenska elspisarna - de är så sega o det tar evigheter att koka upp vattnet. Vår gasspis kokar upp vattnet lika fort som vår vattenkokare. 

Ps. om ni tittar på plattan i mitten kan ni se att den är på (blå flamma).