ojojoj

Här händer det grejer!

Fick mejl från Au Pair Care att family #3 är intresserade av en intervju! De bor 30min-1tim från New York beroende på trafik. Wow.

Fick även mejl från familj #1 (i staten Washington). Det mejlet var på svenska, haha (pappan i familjen är svensk). Fick massor bilder på familjen, huset och så och det verkade jättebra.


Ska definitivt ta en telefonintervju med family #3 men är fortfarande intresserad av family #1.

Right now

Sitter och äter chocolate covered raisins och har precis mejlat familj #1 som bor i staten Washington (inte staden!) på västkusten. Det lutar åt dem. Har några frågor till innan jag bestämmer mig bara...

A long day


Me today. skjorta och halsband - Topshop, jeans - Gina Tricot


Jag och mamma åkte till Tesco och shoppade. Utanför affären stod den här godisvagnen (dessa vagnar och biografer är typ de enda ställena man kan köpa lösgodis på).


Godisvagn


Åkte och hade möte med en av rektorerna idag, angående mitt schema och så, vid lunchtid. Jag ska läsa historia och svenska i 5 veckor och sedan gör jag prov. Är det inte ok denna gången så är det kört (whatever).

Sen åkte jag, mamma och pappa och köpte nytt assnyggt köksbord! Svarta skinnstolar och glasbord.

Vid tre-tiden kom vi hem och då vilade jag lite. Sen somnade jag! Sov till tjugoöver fem. Oops. Haha

familj #2

Igår mejlade jag andra familjen, från Pennsylvania (som jag skulle pratat med igår men det blev något fel på telefonen), att jag tyvärr inte kunde åka i mars längre - utan att jag var tvungen att flytta fram arriving date till början av juni.

Hade fått ett mejl när jag vaknade imorse. Tyvärr ville de att deras au pair skulle anlända senast 18 maj. Nästan en månad tidigare än jag kunde... Så tyvärr blev det inte någon telefonintervju med dem.