Dinner at Farmers Market

22:58


Idag gick värdfamiljen och jag till Farmers market för att äta kvällsmat. Där träffade vi våra nya grannar som har två jättesöta killar på 1 och 2 år (tror jag?). Träffade faktiskt ganska mycket kompisar till min värdfamilj, Farmers market är nämligen populärt, även om det är ganska litet.

Iallafall, jag valde en vietnamsk kyckling smörgås (tror jag att det hette). Visste dock inte att det va jalapenos på så jag fick en liten chock när det började brännas pa tungan, haha. Men jag fick supergod chokladglass av hostmum som lindrade brännan.

S, grannarnas äldsta son satt bredvid mig hela tiden, så söt, haha. Mamman berättade att han frågat efter mig flera gånger (min värdfamilj har haft dem över på middag två gånger). Han va helt knäpptyst hela kvällen och bara nickade eller skakade pa huvudet när jag frågade saker. Men sen när hans pappa sa "S, sit over here" så sa han "I want to sit by Amanda". aww. I höst kanske det blir så att jag tar A och S till cirkusskola (barngympa typ) och grann-mamman har E och J (J ar deras yngsta) och/eller så har jag E och J och grann-mamman kör A och S till cirkusskolan.

Sen efter farmers market så gick jag till Starbucks och träffade Nathalie, vi tog en promenad i området och gick även och kikade på Grey's Anatomy huset (vi går båda förbi där flera gånger i veckan har bara inte fattat det).


Nu ska jag sova lite. Godnatt.
xoxo

Det ar gront, eh jag menar vittHär i USA har de såklart annorlunda traffiklysen än i Sverige. För folk som går (pedestrians på engelska men vad heter det på svenska? gångare?) är det antingen en röd hand (= stopp, såklart) eller en vit person (= gå).

Varje gång den röda handen slocknar och den där vita personen lyser så säger jag glatt: "nu är det grönt!" haha. Nathalie påpekade att det är ju faktiskt inte grönt, det är ju vitt... så det är ju fel att säja att det är grönt. Men det gör jag ändå - av gammal vana. Kanske kommer jag att säga: "nu är det vitt" när jag kommer hem till Sverige, haha.


PS. lyckades installera å, ä och ö alldeles själv! Är dock van att använda a, a och o nu så vi får se hur det går, haha.

torsdag 10:29

Idag borjar jag kl 13. Ganska skont att fa sova ut och inte behova satta alarm.

Igar gick jag till Starbucks och traffade Madde. Hon aker hem inom tva manader. Louisa och Carro har redan akt hem. Kanns konstigt att de slutar sitt au pair ar precis som jag borjar mitt, det borjar fa mig att tanka pa hemresan allra redan. Jaja den ar det ju nastan ett ar kvar, sa det behover jag ju inte tanka pa nu!! (Fast jag har lite planer pa vad jag ska gora efter USA... Vi far se hur det bli.) Just nu koncentrerar jag mig pa nuet, for man ska leva i nuet!


Start working at 1pm today... It's really nice to not have to set the alarm.

Met Madde at Starbucks yesterday, she's going home within two months. Louisa and Carro has already gone home. It feels kind of weird that their au pair year is ending while mine is just starting.... One year is really not that long...