Boktips

Fick boken A year in high heels av mamma, en bok av Camilla Morton som även skrivit den kända How to walk in high heels. Läser faktiskt How to walk in high heels just nu och den är himla rolig! Om du gillar den borde du även läsa A Goddess Guide av Ginsele Scanlon. Jag vill ha hennes nya som heter The Goddes Experience: Custom-made for you, men jag har den första i pocket och tvåan har tyvärr inte blivit utgiven i pocket än.

The MallFörsta fotot jag tog på the Mall. Kommer ihåg hur stort och himmelskt jag tyckte att det var. Aww, gud vad nostalgisk jag blir även fast jag inte ens har flyttat än!! It's just that I'm gonna miss this place so much...

I'm moving back to Sweden in AprilOm 18 dagar är vi hemma i Sverige igen. Bristol är då officiellt inte "hemma" längre. Det känns konstigt. Jättekonstigt. Vem kunde tro att jag redan skulle sakna denna staden? Men det gör jag. Hit måste jag tillbaka, även om jag inte flyttar tillbaks måste jag på besök. Jag har bott här i tre år. Tre år. Omfg, vart tog tiden vägen? Den bara sprang. I'm in shock.


Ps. Engelskmännen är knäppa som stavar chock med s

Yea, I'm alive I'm just...

... överöst med skolarbete. Förra veckan gick jag min sista dag i skolan då vi har sålt våran bil och det är 40 minuter med bil, så kan inte direkt gå. Men jag försöker plugga hemma. Konstigt att det känns så mycket då jag bara har tre ämnen, men vill ju kunna så mycket som möjligt till examerna!

Kollade på Desperate Housewives igår... Som vanlig världens cliffhanger på slutet... Vill se nästa veckas DH nu! PLEASE don't kill X cus he shud get back 2geter w/ Y. Censurerar lite då jag inte vill avslöja... Jaja var bara tvungen att få ur mig det! 

Snart är det tajm för naajn ooo - tou woun ooo som TV-presenterar gubben säger... Gissa vilket program jag snackar om? Alltså brittisk engelska är underbar... I'm gonna miss this place.

xx