Valborg

Idag är det ju valborg och eftersom jag har en halvsvensk värdfamilj så blir det lite firande! Det är valborgskalas ikväll med några svenska familjer, så dit ska jag med min värdfamilj. Sen efter det blir det valborgsfirande med några svenska au pairer. Skoj!

Flygdatum hem bestämda

Nu har jag skickat in Flight Requesten. Jag tog som nr 1: 28 juni, nr 2: 29 juni och nr 3: 30 juni. Men jag får inte veta förns 20 dagar innan vilket datum det blir. Så nu är det inte mycket kvar att göra förutom att skicka in skolpapprerna till min LCC, gå klart kursen och boka semester till sista veckorna.

where does time go?

Imorse tog jag, Natta och Truman en promenad runt Green Lake. Det är jättemysigt där och solen tittade fram ibland så man kunde gå utan jacka. Längtar tills sommaren är här på riktigt! Nu jobbar jag fram till 19:30 och sen ska jag ta tag i det där cv skrivandet som jag inte hann med igår.


Santa Monica

Packning, second edition

Har nu testpackat för jag började tvivla på att jag behövde skicka hem massor saker. Och när jag testpackade så verkade det som jag faktiskt inte behöver göra det! Så jag tänkte att jag får väl skicka hem något i sista sekunden om det vore så, men just nu verkar det inte som att jag måste spendera några pengar på det... Superbra!

Redan onsdag

Tiden bara springer iväg, det är ju redan onsdag eftermiddag!


I måndags jobbade jag 7:30-16:00 och efter jobbet bakade jag och Nathalie lite hemma hos henne.

Igår, tisdag så jobbade jag 11:45-18:30 och sen träffade jag Nathalie, Laura och Jessica (två australienare).

Idag så jobbar jag 6:30-16:30, (alltså i en och en halv timma till) och sen är planerna att: ta hand om den torra tvätten, hänga upp den rena, skriva CV, och åka till Fred Meyer och handla.