Ny design

Har ändrat om lite i designen, och bytt header (finally! Den andra var ganska gammal by now).

När jag gjorde headern valde jag bland några bilder, jag tycker om den där bilden jag har på headern nu. Den får mig att tänka på Seattle. Bilden är nämligen ett foto på skylten vid avfarten till Seattle på motorvägen. Här är lite fler bilder från Seattle eftersom jag är lite nostalgisk nu.

Hawaii är magiskt.

Klistrar in bilder i fotoalbumet från Hawaii, och önskar att jag hade en till resa planerad (och betald, haha) till Honolulu. Hawaii är ett ställe jag trodde att jag aldrig skulle ha chansen att resa till och jag är så glad att jag faktiskt har varit där.


måndag tisdag

Har inga föreläsningar varken idag eller imorgon - skönt, då kan man koncentrera sig på grupparbetet. Plus att om man pluggar hemma så är kaffet gratis! Har inget roligt att skriva idag, så... so long xx

Får akta så min blogg inte blir överarbetad

Tre uppdateringar på en dag - what happened!?! Haha.


Glömde ju helt nämna att vi har fått tillbaka den första uppsatsen vi skrev. Jag blev nöjd med mitt betyg! Så det var ju supertrevligt. Annars håller vi just nu på med grupparbeten. Min grupp skriver om nya resecentrum och ostlänken.

Sprang till ICA och köpte lite pluggmotivation - även kallat godis. Jag hämtade också ut min senast beställda bok - ingen kurslitteratur denna gång utan en bok från en av mina favoritförfattare, Cecilia Ahern. Detta är den nästnyaste, The Gift heter den på engelska (jag tycker att det är mycket roligare att läsa på engelska, speciellt när det är original språket).

På tal om böcker var jag även på biblioteket och lämnade tillbaka några böcker åt min lillasyster (som snart inte är så liten längre). Då var jag ju tvungen att gå in... hittade hyllan med engelska novels och lånade hem en sisådär 7-8 böcker. När ska jag ha tid att läsa dem?? Dygnet borde vara längre än 24 timmar, eller så borde man ha ett sömnbehov på ca 2 timmar.

Tyvärr är det inte det, så jag måste återgå till pluggandet nu. So long xx

Föreläsning 10-12

Idag hade vi en föreläsning från 10 till 12. Det regnade och var grått ute, och det var en sån dag då man helst skulle vilja stanna inne. Jag lyckades tvinga mig iväg iallafall... Väl på föreläsningen var det dock lite svårt att koncentrera sig, men några anteckningar lyckades jag få ner. Skönt att det är fredag! Och fredagen till ära fick vi sluta en kvart tidigare. Men det bästa var ändå när våran lärare gav oss två extra dagar till grupparbetet!! Alla applåderade glatt till det, haha.


Här är vi seriösa


Här är vi mindre seriösa


Som sagt, haha.