Mer bilder ifrån Bristol

Himla rolig vykortsshop.


Blev några mochas på Starbucks!


Trevlig kväll i Bristol.


Himla gulligt hus, får mig att tänka på den där korta Disneyfilmen där det byggs en massa höghus runt ett litet hus...


4:40 am, väntar på bussen som jag åkte med till centrum där jag bytte buss till Heathrowbussen, flög till Arlanda och tog tåg till Linköping.

Bilder från Bristol


Hade lite svårt att hitta i Bradley Stoke även fast jag bott där i två år, haha. Inte så konstigt när alla husen ser exakt likadana ut!


Bristol är så otroligt vackert!


Cabot Cirucus


Cabot Circus igen, kvällstid.


Ganska gött o va tillbaks på vänstersidan i trafiken!


Broadmead, där de flest affärerna finns.


Vackra St Nicholas market som verkligen är värt ett besök.


Ett till foto på Cabot Circus.

Hemma i Sverige igen

Hittade tyvärr inget jobb i Bristol, men kom in på en ny utbildning i Jönköping så det känns helt okej ändå! Ska börja plugga "Internationellt Arbete med inriktning Globala Studier" där i höst så just nu letar jag lägenhet och extra jobb för fullt.

Sitter även och tittar på olika inredningssaker på H&M home, Åhléns, IKEA och framför allt min nya favoritsajt etsy.com.

Kommer snart ett till blogginlägg med lite bilder från mina fem veckor i Bristol! Hade det helt underbart tiden jag var där, hann träffa nästan alla mina kompisar från gymnasietiden. Hann med en massa shopping också! Blev tvungen till att köpa två nya resväskor, oops.

Blir väl lite bättre bloggning nu när jag har tillgång till dator igen. Har även köpt en laptop som ska vara här ganska snart, kommer vara så skönt att inte bara ha mobilen när jag flyttar hemifrån igen (fattar inte att jag klarade mig ett halvår utan dator!).

So Long xx
Min profilbild

TILL BLOGGENS STARTSIDA

Kategorier

Arkiv