Back in Brizzle!

Nu är jag tillbaka i Bristol! Åkte den 16e. Nästa dag, den 17e, fyllde jag 21. Kan inte fatta att jag redan är så "gammal" haha! Ska försöka o söka lite jobb, så får vi se hur det går. C ya

Sommarlov!!

Har nu skrivit klart alla tentor och har i skrivande stund sommarlov! Underbart!!

Igår bokade jag en enkel biljett till Bristol, där ska jag stanna i minst en månad och leta jobb och bostad. Håller tummarna!

Håller på för fullt att flytta ur min lägenhet. Kvar finns endast ett matbord, dock utan stolar, en tv, minimalt med köksgrejer, lite kläder och de möbler som tillhör lägenheten.


Xx

beslut

Nu har jag bestämt mig för att åka till Bristol. Åker den femtonde eller så har jag planerat... samma dag som jag senast måste vara utflyttad ur lägenheten. Kommer sakna dessa tjugo små kvadrat.

Igår mejlade jag vår granne i Bristol och frågade om jag kan bo där ett litet tag, hoppas det är okej, annars får jag mejla några kompisar! Känns som att min budget är lite väl liten för hotell tyvärr, men som sista utväg får jag väl försöka hitta ett billigt b&b där jag kan bo ett tag, dock kan jag ju inte stanna lika länge i så fall. Aja, det blir nog bra!

Nu ska jag fortsätta plugga, har tenta både tisdag och onsdag. Men sen är det sommarlov!

Xx
Min profilbild

TILL BLOGGENS STARTSIDA

Kategorier

Arkiv