Mall of The Emirates

Idag shoppade vi på Mall of the Emirates.
 
Den brittiska delen i mitt hjärta klappade lite extra när vi gick förbi affärer så som Boots, Topshop, Clarks, osv. Kändes som "hemma". Den Amerikanska delen av mig fick också lite glädje när vi åt på Cheesecake Factory!! Och shoppade på Victoria's Secret och Forever 21. Lyckan blev total när vi hittade några spanska affärer, bl.a. Bershka, Stratigvarius, Zara och Carrefour.
 
Kan det bli bättre!!? Allt i ett. Det kan det!! Det fanns nämligen även TVÅ stycken Starbucks. Men det coolaste med hela mallen måste ha varit the indoor ski slope, som vi dock skippade - kändes lite ovärt med tanke på att vi äntligen åkt ifrån snön och kylan. Haha, okej, så dagen kan summeras med ett ord: awesssssome!
 
 
  
Frukost på Starbucks
 
  
 
Lunch på Cheesecake Factory!! (med skidbacken i bakgrunden)
 
 
 
 

Framme i Dubai

(Skrivet kl åtta). Nu har vi landat i Dubai, flygresan gick bra, och maten var supergod! Vi har precis anlänt till vårat hotell. När vi frågade om vi kunde checka in redan nu även fast incheckningen inte börjar förns om fem timmar fick vi höra att då skulle det minsann kosta en natt extra. Det var ju lite onödigt tyckte vi, och bad istället om att få ställa våra väskor någonstans. Då lyckades de trolla fram ett rum gratis. Det var ju trevligt, hehe! Nu ska vi ta en liten powernap och sen ska vi soooooola!!!!!

 

Lite små bilder, men det är vad internet ville ladda upp, internet är nämligen jättesegt och man får logga in ungefär var femte minut... men det är ju bättre än inget internet alls..!

 

På landvetter.

 

Flygplansmiddag.
 
 
Johanna på flyget.
 
 God frukost