Party planner

Nu har jag och Nathalie fått i uppdrag att fixa hennes värdbarns kalas (som fyller nio), eller fått i uppdrag... haha vi gav nog snarare oss själva det uppdraget! Jag ääälskar att party planera. Inte blir det sämre av att man inte behöver betala själv heller, haha. Är dock lite svårt att hålla sig inom budgeten vi fick. Alaina valde temat "under the sea" och vi har hittat hur mycket som helst!

Lite av det vi har börjar planera: En stor skattkista fylld med guldpengar och fejkpärlhalsband i olika färger som dekoration, och sen små skattkistor fyllda med grejer (som vi använder som goodiebags till gästerna). Vi ska även ha något som kallas för Goldfish till snacks (och nu vet alla au pairer vad jag snackar om!! Haha), och annan mat/snacks som passar undervatten temat. Annan dekoration är blå ballonger på golvet, och genomskinliga i taket (fyllda med helium), som alltså ska föreställa vatten och bubblor. Bubbelmaskinen får vi nog tyvärr stryka eftersom de har heltäckningsmatta i rummet där vi tänker vara.

Sen ska vi också ha en helium ballong som ser ut som en fisk och avlånga gröna ballonger som ska föreställa sjögräs. Vi ska även göra rummet blått genom att antingen täcka fönstrerna i blå genomskinlig plast, eller ha blå lampor. På en vägg ska vi sätta upp en megastor blå planch, och där ska vi klistra upp fiskar och liknande. I taket ska vi hänga plastdelfiner och fiskar. En annan rolig sak är att vi har lyckats hitta en slags "photo prop" grej. Men det bästa är nog ändå inbjudningarna! Vi ska rulla upp inbjudningarna och stoppa dem i plastflaskor och skicka.
#1 - Mamma

Haha, jag kan riktigt se hur dina ögon lyser av lycka... Något för framtiden kanske att satsa på ;-)

puss och kram <3

#2 - Olivia

haha, tänkte precis skriva samma sak, perfekt uppgift för amandan ;)xoxo