choklad?

Fick en såndär brun, fin sten av mamma. Bara att jag var på väg att äta upp den nyss. Den ligger här bredvid tangentbordet och ser ut som en chokladbit nämligen, men "chokladbiten" var väldigt tung tyckte jag och såg att det visst var en sten (märks det att jag är oerhört chokladsugen??).

conversation

Jag star i mitt rum och sager till mamma, som star utanfor min halvoppna dorr:
"Jag behover inte tvatta mina nya byxor va?"
"Nae, men tank pa att hanga de pa galge och inte slanga de pa en stol i en knolig hog"
jag tittar pa mina byxor dar de ligger i en knolig hog, visseligen pa min ena fatolj
"ehm, okej" sager jag och tittar pa mamma, som sager:
"varst vad du ser skyldig ut da"

haha! Jag skulle forlora direkt om jag spelade poker.

Vissa lärare alltså...

På min skola finns en lärare som jag irriterar mig på gång på gång. Han beter sig som, jag vet inte vad, han är omogen och konstig (till exempel har han aldrig på sig någon klocka, utan frågar någon i klassen vad tiden är). Det här året har han inte kommit till psykologilektion alls flera gånger, och de gånger han överhuvudtaget visar sig i klassrummet är han 20-25 minuter försenad (hallå - tänk om någon elev ens skulle våga tänka tanken att vara så slö och försenad!). Det värsta var ändå när han efter tjugo minuter inte hade kommit (ingen av eleverna heller btw), och jag orkade verkligen inte vänta mer, jag hade annat att göra, så jag gick. Tio minuter senare gick jag tillbaks till klassrummet där han, L och J satt (vi är tre elever i psykologiklassen). "Jaha, en halvtimma sen!". Åh!! Där tar verkligen mitt tålamod slut.


Dessa gånger han kommer till lektionerna ger han oss ofta en uppgift att göra själva med hjälp av böckerna i biblioteket, och sen går han. Visst kan det vara skönt att slippa lektionen någon gång ibland, men inte såhär ofta! Det är bara själviskt av honom, han passar antagligen på att rätta läxor från sina andra klasser för att kunna ta ledigt på kvällar och helger. Men vi då? Vi som får dessa uppgifter som vi inte hinner göra klart på lektionstid? Vi måste ju sitta på kvällar och helger. Och när han tar in läxorna ger han tillbaka dem fem minuter senare, han ger dem en blick, kollar ungefär att vi inte har skrivit bla bla bla. Inget "det här var bra" eller "det här kan du göra bättre".


Jag undrar hur i hellskotta har han tänkt sig att vi ska klara slutprovet? Vi får ju ingen hjälp och vägledning alls. I höstas undervisade han i alla fall hela lektionerna, även om han läste innantill ur en bok, snabbt och otydligt. Ni vet sånt där trååååkigt (zzzz) mässande som man orkar lyssna på max en halv minut i sträck innan tankarna vandrar i väg, hur mycket man än försöker hindra dem.

+ -

+ The OC

- Det är söndag.
Hallå? det första jag tänkter på när jag vaknar är "varför vaknade jag så här tidigt? Jag vill sova längre för det är sista sovmorgonen tills på lördag" och det är ungefär så mina tankebanor går hela dagen.

Daliga dagar vaxer pa trad?

Dagen borjade med att jag vaknade sa o-utvilad man bara kan vara, pagrund av att jag vaknat flera ganger under natten och haft flera olika mardrommar. Ah, det fixar sig med en kopp kaffe tankte jag. I och for sig har jag lovat mig sjalv att inte drick sa mycket kaffe som jag brukar, men man maste gora undantag. Och det var kaffe eller ingen skola att valja pa. Sa jag valde kaffet.

mmm, plotsligt var jag riktigt sugen pa en stor stark kopp kaffe. Men nar jag ska halla i kaffet i min mugg inser jag att kaffefiltret har vikt sig eller nagot, for kaffet har samma farg som te, smakar blask och har kaffepulver-korn i sig. Jag forsoker dricka det anda men efter tva klunkar,  inser att jag att jag aldrig kommer kunna dricka upp skiten.

Till raga pa allt funkar inte varat internet hemma. Sa bli inte forvanade om jag inte bloggar over helgen! Bloggar sa fort internet funkar igen / nar jag har haltimma i skolan.

see you, lots of kisses mandy


PS: ljuspunkt = diskmaskinen funkar igen!