6:39 pm

Ja, inte blev det sa mycket fixat... tvatta gjorde jag, men sen tittade jag aven pa nagra avsnitt av "how I met your mother", haha, o sen gick jag hem till Natta och bakade brownies. Trevligt!

Imorgon blir det Trick or Treat. Det ar en gata med affarer som har det kl 3-6pm, sa dar ska jag ga med min vfamilj. Nattas familj skulle tydligen ocksa ga den routen, sa vi kanske gar ihop. A ska vara en hundvalp och E ska vara en papegoja. Nattas vardbarn ska vara en klase vindruvor (haha, lugnt basta, massor grona ballonger!), skelett och buzz light year. Nattas vmamma skulle va en vieatmesisk (va heter det pa svenska?) kvinna, for de va nyss i vietnam och da kopte hon med sig klader.


Det ska bli superroligt att se vad alla klar ut sig till!!! Det ar ju sa stort har, jag horde att halloween borjar bli storre an julafton och thanksgiving har, det ar ju inte klokt. Maste ladda kameran och bara fota fota fota!!

Fredag

Idag är det ju fredag! Har gått runt o trott att de va fredag igår och trodde halloween va på söndag.... man kan ju bli förvirrad för mindre...!

Idag är min vmammas föräldrar här och tar hand om barnen, jag skulle dock va hemma runt lunchtid för o kolla att de inte behövde hjälp med något. Skönt med sovmorgon plus slapp dag! Ska passa på o tvätta och sånt som jag ändå behöver göra, och sen senare ska jag gå till bibblan och lämna tillbaka lite böcker.

femte (... eller sjätte?) gången gillt.

Jag och Linn åkte till Southcenter istället för Northgate, och tur var väl det för på Southcenter hittade vi äääntligen halloween kostymer.

Vi spenderade över en och en halvtimma och provade olika outfits. Tillslut blev det så att jag köpte det jag tänkt vara hela tiden, Cleopatra. Linns kostym blev en pilot och hon lyckades även hitta ett par pilotbrillor i guld o gult som matchade kostymen, haha!

Linn som pilot
Jag som Esmeralda, fran Ringaren i Notre Dame
Linn som Queen of tha Nile, haha
Jag som nan grekisk empress eller nagot

Tänkte att jag skulle bli lite duktigare på att blogga....

Idag börjar jag inte förns 13.00, men svenska lekgruppen (några svenska mammor och barn) var hemma hos oss idag, så självklart ville jag vara med på det! Nathalie kom hit med Truman, även fast han är helamerikan, haha. Linn kom hit med sin vmamma och vbarn. Det var halloween-tema idag så barnen var utklädda eller hade orangea kläder. Det var även kakor som såg ut som spöken och pumpor, och så pumpapaj. Mysigt!

Nu om en halvtimma ska jag jobba. Jag ska laga "min veckansmat" idag istället för imorn då vmammans föräldrar kommer hit imorn och mina vföräldrar åker bort.

Efter jag har slutat jobbet så blir det dags för shopping! Jag och Linn ska åka till Northgate. Båda två behöver gummistövlar (det är regningt här i Seattle) och jag behöver någonting som skulle kunna kallas för halloween kostym, så billigt som möjligt. Har lite idéer, vi får väl se vad det blir. En "riktigt" kostym tänker jag köpa sen på rean istället.... haha.