mandy

Torsdag?
Vanligtvis en torsdag brukar jag känna mig oerhört lättad, eftersom det snart är helg. Men idag undrar jag hur tiden kan ha gått så himla fort? Har ju bara imorgon och helgen kvar, sen börjar skolan igen. Och då är det väldiga sju och en halv vecka kvar till sommarlovet.

Jaja, tiden brukar gå fort och den går nog ännu fortare nu, eftersom vi (familjen) kommer få ett eller två besök innan sommaren, och i skolan får vi också besök (en klass från Ryssland kommer och hälsar på en vecka).
Uppdatering om veckan
Har inte bloggat så mycket denna vecka. Annars har jag shoppat. Och varit sjuk. Och läst. Bland annat Katie Prices böcker Angel och Crystal men även Dorothy Koomsons bok The Chocolate run, den var bra och hade många svängar - man vet aldrig riktigt hur Dorothy Koomsons böcker slutar.

Nu ska jag börja på Danielle Steels nya bok Sisters, läste första kapitlet för några månader sen, och har tänkt köpa den sedan dess och i måndags gjorde jag det. I måndags köpte jag även The goddess guide av Gisele Scanlon plus lite annat.


Boktips: Dorothy Koomsons My best friend's daughter. Jag var tårögd och rörd på sida två (!)
23e maj
Tomt det är bland bloggarna, inte många som uppdaterar. Men folk kanske är i skolan eller nåt? Vet inte riktigt vad det är för dag, fredag? lördag?

Det är nog fredag. Vilket betyder att DSM går ikväll, missade förra veckans. Sen har jag nedräkning till CSI NY (de måste fånga den där chaffören snart) och framför allt DH!! OMG. Skrev härromdagen om DH reklamen som var helt... ! Well, avsnittet bjöd på fler frågor än svar ungefär. Avslöjar inget... men jag vill att det ska va onsdag nu så jag kan se det, hehe.