Har ju körkort nu... :)

Mamma och pappa konverserar om insurance. I det här landet måste man nämligen försäkra föraren istället för bilen. Och det är dyrt. Svindyrt. Speciellt när man har tagit körkort. Men det skulle vara typ dubbelt så dyrt om jag va kille. Det är nämligen dyrare för killar eftersom de har högre olycksstatisk. Diskriminerande ju. Om de skulle betala insurance snart så jag kunde köra till skolan själv...

Cabot Circus, nya shoppingområdet i Bristol, öppnar snart (typ nästa vecka). De ska ha Zara, Urban Outfitters, American Apparel och många andra bättre-än-godis-butiker. Minus är att parkering kostar 200 kr för en heldag. Anyways, nån för väl skjutsa in en och hämta en senare. Buss undviker jag helst. Speciellt ensam. Åker man med en kompis kan man iallafall prataprata och försöka glömma att man sitter i en skranglig illaluktande sak som kör överhastighetsgränsen för att den är försenad i tidtabellen.

Igår gick Ugly Betty avsnitt 2 på säsong 2. It's good. Say no more. Lovefilm skickade One Tree Hill säsong fyra. Im addicted to TV.

so long
xx