Det börjar bli jul

1 december. 23 dagar till julafton. Nu är mammas hemmagjorda glögg färdig och adventsljusstakarna står framme i fönstren. Jag ska inte börja julpynta förns efter tentan - så det blir i helgen eller nästa vecka. Det är även dags att börja äta i chokladkalender då det är första december idag! (Systers kommentar igår: "Jag gillade chokladkalendrarna mycket bättre i England för där var det en extra dag.") Och julmusiken spelas på högsta volym. De köpta pepparkakorna är uppätna men ett pepparkaksbak med släkten är planerat. Nästan alla julklappar är inhandlade och inslagna. Det börjar bli jul.
#1 - Malin

Jag gick ocksa IB pa gymnasiet - dock i Eskilstuna, vilket saklart var mindre exotiskt. Har bott i England i 3 ar nu dock, och ar nog inte pa vag harifran inom nagon snar framtid. :)

#2 - Malin

Sv: Jag jobbade pa Procter & Gamble i ett ar nar jag forst flyttade over, visste att jag ville lasa vidare till jurist, men kande att efter IB sa behovde jag ta tid till nagot annat "lattare" och fa tillbaka motiviationen och suget. Laser nu Law, andra aret och trivs med det aven om nastan vad som helst kanns slappt efter IB. Tycker de daltar lite med oss i jamforelse med IB haha! Kommer absolut stanna har nar jag ar klar, har planerat ett ar till pa Kings nar jag ar klar for att lasa en media and music law masters och sen jobb, jobb jobb forhoppningsvis! Du da? Planerar du att flytta tillbaka?