En liten uppdatering

I lördags var vi och shoppade på Punes största shoppingmall, Amanora Town. En bra dag som började med brunch på café coffe day, en kycklingmacka och mocha blev det för min del (tredje kaffen i Indien, ja jag håller räkningen haha!).

Shoppingutbudet var ganska så bra minsann och vi åkte allihopa därifrån rätt så mycket fattigare än vi hade anlänt. Det blev både västerländska kläder och lite traditionella Indiska. På kvällen åkte vi till en mysig restaurang och åt sen kvällsmat, och sedan gick vi ut och dansade lite. Lördagen var en helt toppen dag!

På söndagen fick vi veta att hostelet inte tänkte göra någon mat (alla andra söndagar har vi varit iväg) så vi gick till more och köpte upp halva deras fruktavdelning och fick på så sätt ihop en härlig lunch.

Måndag och tisdag spenderades på foreign registration office där vi försökte registrera våra visum. Sent tisdag eftermiddag var vi klara med den skiten, finally!!

 
 
mycket större bilder blir det tyvärr inte... Imorn ska vi åka ut till landet, där ska det finnas tillgång till internet cafe. hoppas på snabbare internet (inte så troligt dock).
 
Snart ska vi fira Holi, the festival of colours då man firar ankomsten av våren och godhetens triumf över ondskan.